ByeBye ISDN, Hello VoIP! 5 redenen om nu over te stappen.

Het is al een tijdje gaande, de verschuiving van ISDN naar VoIP (voice over IP), oftewel bellen over het internet. Vanaf 2019 wordt ISDN zelfs geheel uit gefaseerd en zal het dus niet meer ondersteund worden. Sommige bedrijven zijn al zover, maar velen moeten nog aan de verhuizing beginnen. Maar wat zijn nu precies de voordelen van VoIP? Wat kost het? Wat is de slimste keuze?

The Clever People helpt jou graag in deze zoektocht en geeft je 5 redenen om nu over te stappen.

1. Lagere maandelijkse kosten

Gelijk maar het belangrijkste punt. Het is gewoon veel goedkoper. Geen dure abonnementskosten en of gesprekstarieven meer zoals bij ISDN. Bovendien bel je geheel gratis met andere VoIP gebruikers.

2. Geen dure telefooncentrales

Ook bespaar je op de vaak kostbare telefooncentrales. Die heb je niet meer nodig en ook de bijbehorende servicecontracten kunnen de prullenbak in. Bij VoIP zijn dure investeringen verleden tijd en vaak worden bestaande internetverbindingen gebruikt. Je kunt dus direct zonder rompslomp van start!

3. Meer functionaliteiten dan ISDN

Met VoIP bespaar je niet alleen op de kosten, maar ga je er qua functionaliteiten ook op vooruit. Denk aan een vast/mobiel integratie. Waarbij je telefoontjes naar je vaste nummer, direct kunt laten binnenkomen op je mobiel. Of bellen met je mobiel, onder een vast nummer. Maar ook een gecertificeerde koppeling met je ERP of CRM-systeem is mogelijk, zodat altijd alle klantinformatie direct zichtbaar is. Handig toch?

4. Betere bereikbaarheid

Je bent met een VoIP oplossing altijd en overal beter bereikbaar, ongeacht waar je bent en of je op je mobiele of vaste nummer wordt gebeld. Het is dus ook ideaal voor mensen die vaak op verschillende locaties werken.

5. Flexibel en opschaalbaar

Wisselt het aantal werknemers binnen jouw organisatie regelmatig? Geen probleem! In tegenstelling tot ISDN kun je met VoIP gemakkelijk opschalen of juist afschalen en betaal je alleen voor wat je gebruikt.

Hopelijk hebben deze redenen je overtuigd om snel de overstap naar VoIP te maken. Om het je nog extra makkelijk te maken heeft The Clever People een aanbod waar je eigenlijk geen nee meer tegen kunt zeggen.

Met onze oplossing Clever VoIP krijg je heel veel mogelijkheden en service voor heel weinig. We sommen even op wat je krijgt voor slechts 99 euro per maand:

  • Spiksplinternieuwe toestellen (max 20 stuks)
  • Compleet nieuwe VoIP centrale
  • Onbeperkt aantal belgroepen
  • Bellen via PC mogelijk
  • Interactive Voice Response (kies 1 voor, kies 2 voor enzovoort)
  • Iedereen een eigen voicemail
  • Je eigen nummer en maar liefst 2160 euro beltegoed
  • Intern ook bereikbaar op je mail via de GRATIS vast/mobiel app

Clever VoIP: Dé ultieme MKB-oplossing om te bellen en gebeld te worden.

Vraag nu direct een offerte aan!

Meer weten? Ga naar VoIP pagina.

Vragen over een van onze oplossingen?

We gaan graag met je in gesprek om te zien welke oplossing het beste bij jouw organisatie past.

Flight Forum 840
5657 DV Eindhoven
Info@thecleverpeople.nl
Tel: 0850-201510

BTW: NL810871294B01
KVK: 11053432