De grote kantoorfrustraties van Nederland:
zo pak je ze aan!

Hoi, wij zijn The Clever People. Wij willen het slimste jongetje van de klas zijn. Hoe? Door bedrijven in Nederland te helpen met het overwinnen van hun grootste kantoorfrustraties. We kunnen niet alles voor je oplossen, maar op zakelijk vlak wel veel. Want ook jij bent ze vast tegengekomen: bedrijven waarvan je voelt dat de voorwaarden, service en prijs niet meer passen bij deze tijd. Of die alleen maar leveren en verder niet meedenken en nog erger, niet thuis geven als je een probleem hebt. Wij doen dat anders. Om te beginnen gaan we je helpen met het voorkomen én aanpakken van de grote kantoorfrustraties*. Benieuwd of jij ze herkent!

 

1. Luidruchtig bellende collega’s

Super irritant. Je wilt je concentreren of zelf bellen en je collega(‘s) zitten er tussendoor te toeteren. Leuk hoor die kantoortuinen, maar kan het een beetje ZACHTER AUB! Tja, de makkelijkste oplossing is natuurlijk om je collega te vragen zachter te praten of om te vragen ergens anders het gesprek te voeren. Maar je kunt ook kiezen voor moderne draadloze headsets in combinatie met onze VOIP-telefonie oplossingen. Zo bel je rustig en ongestoord, laat jij je collega’s met rust en ook nog eens voor de laagste tarieven.

 

2. Vastlopende printers

Grrrr loopt dat ‘@#$ding’ weer eens vast! Kijk, hier kunnen we wat mee! Wij Nederlanders zijn uren online per dag, maar we printen nog dat het een lieve lust is. Uit ons onderzoek (74%) blijkt zelfs dat de meeste mensen ook over 10 jaar verwachten niet zonder papier te kunnen. Maar dan moet dat @#$ding wel werken, niet vastlopen en als er een storing is (maandelijks bij 58% van de bedrijven!), moet er snel iemand op de stoep staan (wat in 25% van de ondervraagde 2 dagen of langer duurt). Met onze splinternieuwe A-merk apparaten en super kortlopende contracten is de kans uiterst klein dat je hier last van hebt. Maar als het moet, dan staat er binnen 4 uur een vervangende printer voor je deur!

 

3. Collega’s die bestanden maar opslaan waar ze willen; ik zoek me rot naar de juiste informatie

Onverbeterlijk. Het zijn altijd dezelfde die het doen en je krijgt ze niet zo ver het goed te doen. Helemaal correct en je bent niet de enige die hier last van heeft. 76% slaat bestanden op eigen harde schijf en/of met eigen benaming zodat jij niet weet wat je waar moet zoeken en in welk bestand voor de juiste informatie. Gekkenhuis, want daar verlies je per dag ca. 2 uur aan! Zonde want je hebt het al zo druk. We gaan je helpen om alles snel, en zonder dat je collega’s zich moeten aanpassen in het opslaan van bestanden en hun werk, terug te vinden. Jij geeft ons een kop goede koffie en wij leggen je uit hoe het snel verholpen is. Iedereen blij en vooral jij.

 

4. Contracten met addertjes

Ja hoor, weer een factuur waarvan je denkt: wat een bull@#$%. Toch heb je er zelf voor getekend. Want we accepteren voorwaarden vaak blindelings. Dat is bij lease-, huur- en koopcontracten van kantoorapparatuur of andere zaken niet slim! De helft van de mensen weet bijvoorbeeld niet dat een contract voor een multifunctional-printer automatisch wordt verlengd, dat er jaarlijks een prijsindicatie plaatsvindt en dat je moet betalen voor een scan. Betalen voor een scan!? Ja echt. Laat je contract gewoon eerst even checken door ons, we hebben de kennis en kunde ervoor in huis. Scheelt een hoop irritatie en bull@#$%-facturen achteraf.

 

5. Onnodige e-mails met CC

Erger jij je rot aan al die overbodige mails in je inbox? Die kans is groot, want 4 op de 10 werknemers in Nederland ergert zich aan die eindeloze stroom e-mailcommunicatie dankzij de CC-cultuur. Dat begrijpen wij. Het is een vorm van overbodige communicatie. Precies die overbodige communicatie proberen wij te voorkomen. Zeggen waar het op staat en niet meer of minder communiceren dan nodig is. Jouw CC-vijanden kunnen we niet bestrijden, maar ons motto is: begin bij jezelf voor een CC-vrije wereld!

 

6. Slechte koffie

‘Bruin slootwater’ is vaak de typering van onze Hollandse kantoorkoffie. Al is er veel verbeterd, we zijn niet altijd even enthousiast over de koffie op ons werk. Bij The Clever People leveren we geen koffieautomaten maar we weten wel wat goede koffie is. Kom maar eens bij ons op bezoek. Neem dan gelijk je contract mee voor je koffieautomaat, dan laten we je zien hoe je er de volgende keer op kunt besparen.

De 5 grootste kantoorfrustraties van Nederland volgens het onderzoek:

  1. Luidruchtig bellende collega’s
  2. Slechte koffie
  3. Collega’s die altijd te laat komen
  4. Weinig plezier op het werk
  5. Smerige toiletten

De 5 grootste ICT-frustraties
op kantoor:

 

  1. Computer die vastloopt
  2. Printer die niet werkt
  3. Werken met verschillende versies van documenten
  4. Slechter ondersteuning voor thuiswerken
  5. Geen advies gedurende de overeenkomst om verder kosten te besparen

* Marktonderzoeksbureau Multiscope heeft in opdracht van The Clever People onderzoek gedaan naar de grootste kantoorfrustraties onder 1.004 Nederlandse werknemers werkzaam bij bedrijven tussen de 2 en 100 medewerkers en onder 404 functionarissen naar het gebruik van Multifunctional-printers bij bedrijven met 10 tot 200 medewerkers.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vragen over een van onze oplossingen?

We gaan graag met je in gesprek om te zien welke oplossing het beste bij jouw organisatie past.

Flight Forum 840
5657 DV Eindhoven
Info@thecleverpeople.nl
Tel: 0850-201510

BTW: NL810871294B01
KVK: 11053432