DUURZAAM
ONDERNEMEN

CLEVER­PRENEURS: 
SLIM ONDERNEMEN IS DUURZAAM ONDERNEMEN

Elke dag werken we aan de slimste deals voor op kantoor. Dat is ons werk en daar verdienen we ons brood mee. Maar onze Cleverpreneurs kijken verder dan euro’s alleen. Wij willen ook iets teruggeven van wat we verdienen aan onze eigen leefomgeving, de wereld waarin we leven. Iedere keer als we zakendoen, houden we daarom ook onze eigen mensen, de mensen om ons heen en moeder aarde in ons achterhoofd. Als die drie in balans zijn, ben je niet alleen slim en zakelijk, maar ook duurzaam en verantwoord aan het ondernemen.

ONDERNEMEN MET EEN GROOT HART

Wij ondernemen met ons hart. Daarom ondersteunen we ook mensen die het minder goed hebben. Elke nieuwe klant staat gelijk aan een donatie van €25,- aan de stichting Groot Hart. Over het 4de kwartaal 2017 hebben we op die manier een cheque van 4450,00 euro gerealiseerd welke we in februari 2018 mogen overhandigen. Overtreffen we dat dit jaar dankzij jou?

OPKIKKERS MEMO­RABEL MAKEN

Naast financiële donaties, dragen we ook materieel ons steentje bij. Bij de Stichting Opkikker draait een gesponsorde printer van ons om de prachtige dagen vast te leggen. Na elke Opkikkerdag rollen de mooie verhalen uit de printer. Een tastbaar aandenken voor zowel ouder als kind.

BEWUST TRANSPORT

Onze monteurs en accountmanagers zijn ook voor jou onderweg. Om die impact zo beperkt mogelijk te houden, kiezen we bewust voor auto’s met een zeer lage CO2-uitstoot en een bescheiden verbruik in combinatie met een zo efficiënt mogelijke routing.

 Hou je ook van slim én duurzaam ondernemen?
Heb je het gevoel dat we bij elkaar passen? Dan spreken we je graag!

Vragen over een van onze oplossingen?

We gaan graag met je in gesprek om te zien welke oplossing het beste bij jouw organisatie past.

Flight Forum 840
5657 DV Eindhoven
Info@thecleverpeople.nl
Tel: 0850-201510

BTW: NL810871294B01
KVK: 11053432