82% van de ondernemers wil liever geen contracten langer dan 3 jaar

Uit onderzoek blijkt* dat veruit de meeste organisaties niet zitten te wachten op langlopende contracten. Onder het juk van de lagere prijs accepteren ze die contracten uiteindelijk toch. Dat is een gemiste kans! Want bij The Clever People betaal je hetzelfde of zelfs minder voor een 3-jarig contract. Bovendien maken wij geen onderscheid tussen kleurenprints of zwart/wit prints en betaal je de eerste maand hetzelfde als de 36e maand. Jaarlijkse prijsindexeringen (tot soms wel 11%, maar gemiddeld 5%) komen bij ons niet voor en zal je dus ook nooit krijgen. Scheelt al gauw 150 euro op de looptijd.

Wij geloven niet in wonderen, maar hoe tover je dan wel transparante en aantrekkelijke contracten?

Contracten voor printers en copiers zijn vaak erg traditioneel, vol onverwachte ‘verrassingen’ en onzichtbare bepalingen waar je later spijt van kunt krijgen.

Op zich is dat niet zo gek. Veel aanbieders in deze sector zijn al decennia op de markt, zijn log georganiseerd met grote organisaties en hebben veel overhead. Dat moet links- of rechtsom betaald worden door de gebruiker. En dat vertaalt zich bijvoorbeeld in prijsindexeringen, hoge bijkomende kosten, dure kleurenprints, betalen voor het maken van scans en langlopende contracten. Om die contracten te ontleden moet je soms bijna een tovenaar zijn.

Bedienmodel en de klant op 1

Door dienstverlening te vereenvoudigen, overbodige schakels te elimineren en echt transparant te zijn, verdwijnen de rookgordijnen van complexe dienstverlening als sneeuw voor de zon. Natuurlijk, wij zijn een bedrijf dat net als ieder ander bedrijf winst wil maken. Maar dat begint door onze klant op nr. 1 te zetten en door zijn wensen voorop te stellen. Bedienmodel noemen we dat. Zonder ballast en met de flexibiliteit van een klantgerichte organisatie kunnen wij ook zonder magie onze klanten helpen waar ze recht op hebben. Ofwel eenvoudig samengevat: transparante en kortlopende contracten met lage tarieven.

*Marktonderzoeksbureau Multiscope heeft in opdracht van The Clever People onderzoek gedaan naar de grootste kantoorfrustraties onder 1.004 Nederlandse werknemers werkzaam bij bedrijven tussen de 2 en 100 medewerkers en onder 404 functionarissen naar het gebruik van Multifunctional-printers bij bedrijven met 10 tot 200 medewerkers.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vragen over een van onze oplossingen?

We gaan graag met je in gesprek om te zien welke oplossing het beste bij jouw organisatie past.

Flight Forum 840
5657 DV Eindhoven
Info@thecleverpeople.nl
Tel: 0850-201510

BTW: NL810871294B01
KVK: 11053432